Vrema pripreme sendviča oko 5 minuta...
Šta vam treba, treba vam - beli ili crni hleb ja sam probao sa crnim
- dva jajeta
- glavica crnog luka veća ako volite luk manja ako ne volite luk
- majonez
- so i biber
Stavite jaja da se kuvaju, dok se jaja kuvaju sitno isečete glavicu crnog luka i taj sitno sečeni luk ubacite u posudu ili šerpicu ili šerpu sve zavisi koliko ste vešti u mešanju a da vam ne ispada sve napolje poslolite luk da malo pusti ljutinu i sok :). Kada je luk malo "pustio" preko luka dodate majonez (po želji) ja sam stavio dve kafene kašičice a do tada jaja su već kuvana ne moraju biti tvrdo kuvan e sada bitno ih je oljuštiti dok su vruća a da ipak probate da se ne opečete? Jaja možete iseći na četvrtine i ubaciti ih u posudu sa lukom i majonezom i dobro izmešati pomalo izgnječiti. Tako umešanu smesu stavljate na parčad hleba i uživate.
Dobro bi bilo da nešto popijete uz sendviče jogurt ili mleko a još bolje da ih jedete sa kiselim krastavčićima.
Prijatno ;)
Šta vam treba, treba vam - beli ili crni hleb ja sam probao sa crnim
- dva jajeta
- glavica crnog luka veća ako volite luk manja ako ne volite luk
- majonez
- so i biber
Stavite jaja da se kuvaju, dok se jaja kuvaju sitno isečete glavicu crnog luka i taj sitno sečeni luk ubacite u posudu ili šerpicu ili šerpu sve zavisi koliko ste vešti u mešanju a da vam ne ispada sve napolje poslolite luk da malo pusti ljutinu i sok :). Kada je luk malo "pustio" preko luka dodate majonez (po želji) ja sam stavio dve kafene kašičice a do tada jaja su već kuvana ne moraju biti tvrdo kuvan e sada bitno ih je oljuštiti dok su vruća a da ipak probate da se ne opečete? Jaja možete iseći na četvrtine i ubaciti ih u posudu sa lukom i majonezom i dobro izmešati pomalo izgnječiti. Tako umešanu smesu stavljate na parčad hleba i uživate.
Dobro bi bilo da nešto popijete uz sendviče jogurt ili mleko a još bolje da ih jedete sa kiselim krastavčićima.
Prijatno ;)
No comments:
Post a Comment